Події
23 травня 2018
Після масового отруєння дітей усі школи Харкова візьмуть під охорону
У Харкові у школі № 3 внаслідок розпилення невідомого газу 31 дитина звернулася за допомогою до медиків, з них 15 було направлено до лікарні.
news-image

Після масового отруєння дітей в одній зі шкіл Харкова влада міста вирішила взяти під охорону всі середні загальноосвітні заклади. Про це повідомив харківський міський голова Геннадій Кернес на своїй сторінці в Facebook, пише «Є!» з посиланням на 112.

"З 1-го вересня цього року всі школи міста буде взято під охорону за рахунок бюджету Харкова. Абсолютно всі", - заявив мер міста.

За його словами, в рамках проекту "Безпечна школа" у всіх середніх освітніх закладах встановлять відеоспостереження. Гроші на системи відеоспостереження закладено в бюджет міста на 2018 рік.

"До початку нового навчального року ми встановимо камери в найбільших школах, зокрема і в тій, в якій сьогодні сталася надзвичайна подія. До кінця 2018 року понад сто шкіл буде обладнано системами відеоспостереження", - повідомив Кернес.

Також мер Харкова зазначив, що у лікарні залишаються 12 дітей. 

Нагадаємо, що в Харкові у школі № 3 внаслідок розпилення невідомого газу 31 дитина звернулася за допомогою до медиків, з них 15 було направлено до лікарні.

Фахівці Держслужби з надзвичайних ситуацій вже встановили, що невідомий газ у школі Харкова було розпорошено з балончика індивідуального захисту. 

Читайте також:Отруєння у школі Харкова: всіх дітей виписали з лікарні