Суспільство
23 травня 2018
Найєма виписали з лікарні після побиття
"У мені немає жаги помсти, але і спускати справу ніхто не буде", - зазначив Найєм.
news-image

Народного депутата україни Мустафу Найєма виписали з лікарні після побиття. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

"Виписали з лікарні, зняли всі шини, прути, гумки та інші пристосування", - написав нардеп.
"За добу мовний апарат повинен відновитися, завтра вже планую вийти на роботу та проголосувати за Антикорупційний суд", - зазначив він.

"Що стосується самого процесу. У мені немає жаги помсти, але і спускати справу ніхто не буде. І я, і мої адвокати ретельно стежимо за ходом розслідування і будемо регулярно публічно інформувати про його результати.

Зараз троє хлопців, як і раніше знаходяться під нічним домашнім арештом, а їхні захисники домагаються скасування запобіжного заходу у судах. Один з двох автомобілів заарештований, другий знайти поки не вдалося.

Четвертий підозрюваний, всупереч обіцянкам його адвокатів, досі в бігах. Наскільки мені відомо, азербайджанська сторона не поспішає його видавати з помсти за те, що раніше Україна відмовлялася видавати Баку переслідуваних там опозиціонерів. Сам я готуюся до слідчого експерименту, ми будемо подавати цивільний позов і готуватися до відкритого судового процесу", - написав Найєм.

Нагадаємо, 30 квітня в центрі Києва автомобіль Найєма підрізав Mercedes, почався конфлікт. До людей з "кубика" підключилася "група підтримки" з підоспілого BMW. Один з чоловіків вдарив депутата в обличчя. Зловмисники з місця події зникли. Найєм переслідував їх, його жорстоко побили. Згодом нардепа госпіталізували і прооперували. Трьох із нападників затримали, вони виявилися представниками чеченської діаспори, двоє з них - громадяни РФ.