Події
23 травня 2018
Skybus продовжить возити пасажирів до «Борисполя» після запуску потяга
Будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення з міжнародним аеропортом "Бориспіль" буде завершено до 1 грудня 2018 року.
news-image

Автобуси Skybus, які перевозять пасажирів з Києва до міжнародного аеропорту "Бориспіль", продовжать курсувати після відкриття швидкісного залізничного сполучення з аеропортом. Водночас частота  їх рейсів може зміниться, повідомив заступник гендиректора ДП "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" з комерційної діяльності та стратегічного розвитку Георгій Зубко в коментарі виданню Укрінформ, передає «Є!»

"Залізничне сполучення нам необхідно тому, що дорога, траса Київ-Бориспіль може скоро отримати критичну пропускну здатність, тобто будь-які нестандартні ситуації призводять до зміни транспортного трафіку, а іноді і колапсу ... Тому нам потрібна залізниця, але автобуси залишаться однозначно. Частота залежатиме від потреб. Плюс, ми говоримо не тільки про Київ, до нас їдуть автобуси з Полтави, Кривого Рога, Кременчука тощо", - розповів Зубко.

Нагадаємо, будівництво швидкісної лінії залізничного сполучення з міжнародним аеропортом "Бориспіль" буде завершено до 1 грудня 2018 року.

Читайте також: У центрі Києва встановили гігантський кубок Ліги чемпіонів (фото)