Суспільство
13 лютого 2015
"Собачі жарти" Путіна
Не лише російські журналісти небайдужі до "собачої теми"
news-image

У мережі продовжується обговорення поведінки російських журналістів під час заходів у Мінську, пише Є | Єдність.інфо. Зокрема, неадекватність "лаючого" журналіста Lifenews Олександра Юнашева, який накинувся на українських кореспондентів з гавкотом. 

Але, виявляється що такі "собачі жарти" притаманні не лише пересічним росіянам. Так, український шоу-мен Дмитро Чекалкин на своїй сторінці у Фейсбук згадує низку випадків, коли і російський президент жартував на "собачу" тематику". А об'єктом його жартів стала Ангела Меркель. 

Виявляється, одного разу мисливський пес вчепився в ногу Ангели Меркель, коли вона їхала на велосипеді. З тих пір вона панічно боїться собак. Під час поїздок за кордон господарів завжди попереджають, що після прибуття канцлера поблизу не повинно бути жодної собаки. Це правило дотримуються скрізь. Але не в Росії.

"У 2007 році Путін запросив Меркель у свою резиденцію. Коли вони позували для фотографів, до кімнати увійшла собака президента РФ Коні. «Собака вас не лякає?» - насмішкувато спитав Путін. За рік до цього він подарував Меркель плюшеву собачку з повідцем", -пише Дмитро Чекалкин.
"Що очікувати від обслуги, якщо «собачі жарти» не чужі навіть головному ?!" -підсумовує шоу-мен.
Читайте також: У мережах тролять "гавкаючого" журналіста LifeNews