Події
25 травня 2018
Убивцю черкаського депутата готують до виписування з лікарні
Підозрюваний поранений із травматичної зброї, але загрози життю немає.
news-image

Правоохоронці Черкащини проводять обшуки у чоловіка, який напередодні вбив депутата обласної ради Сергія Гуру. Сам Микола Гончар зараз у лікарні, інформує «Є!», з посиланням на ТСН.

Підозрюваний поранений із травматичної зброї, але загрози життю немає, бо життєво важливі органи не пошкоджені. Чоловіка вже перевели з реанімації до хірургічного відділення, палата Гончара під охороною поліції. Адвокат твердить, що його клієнт із правоохоронцями не спілкується, а самого юриста до клієнта не пускають. Підозри, за словами захисника, Гончарові не вручали, тож очікується, що найближчим часом чоловіка випишуть з лікарні, а суд зможе обрати запобіжний захід.

Операцію затримання здійснювали бійці спеціального призначення.

"Найближчий спецпідрозділ КОРД із Кропивницького був піднятий по тривозі і направлений в місто Черкаси", - розповів голова Національної поліції Сергій Князєв.

Однак діями правоохоронців у місті незадоволені. Зокрема, мер Черкас Анатолій Бондаренко нагадує, що смерть Гури стала вже другим убивством депутата за останні дев’ять місяців – торік наприкінці вересня розстріляли депутата міської ради Михайла Бінусова, коли той ставив машину в гараж. Ані підозрюваних, ані якихось більш-менш чітких результатів розслідування тієї справи досі немає. Щодо останніх подій, міський голова обурений вільним обігом зброї. 

"Людина з двома гранатами, пістолетом може вільно пересуватися Черкасами. Недостатньою є робота правоохоронних органів", - твердить Бондаренко.
Читайте також: В Маріуполі чоловік вистрілив із гранатомета у дитячу амбулаторію: відомі подробиці