Війна
31 травня 2018
Окупанти вели вогонь по позиціях бійців ООС на всіх напрямках, є поранені, – штаб
З початку доби, 31 травня, інтенсивність бойових дій зменшилась.
news-image

У штабі також додали, що з початку доби, 31 травня, інтенсивність бойових дій зменшилась, пише «Є!» з посиланням на Тиждень.

На Донбасі за минулу добу, 30 травня, незаконні збройні формування 28 разів порушили режим припинення вогню, унаслідок чого двоє українських військових отримали поранення. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"30 травня в районі проведення операції Об’єднаних сил ситуація залишалася складною. Бойові дії тривали на всіх напрямках. Російсько-окупаційні війська 28 разів порушили режим припинення вогню, з них 9 разів із застосуванням важкого озброєння – 122-мм артилерійських систем, 120 та 82-мм мінометів", – йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку найбільш напруженою була обстановка в районі населених пунктів Кримське та Новотошківське. Водночас на Донецькому напрямку активні оборонні дії підрозділи Об’єднаних сил вели в районах населених пунктів Зайцеве та Новотроїцьке. Крім того, адекватну відповідь терористи отримали на Маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Чермалик і Гнутове.

"Під час бойових дій двоє наших захисників отримали поранення. Поранених невідкладно евакуйовано до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує. За даними розвідки, втрати противника минулої доби склали: двох окупантів знищено та четверо поранено", – наголошується в повідомленні.

У штабі також додали, що з початку доби, 31 травня, інтенсивність бойових дій зменшилась.

"Тривали бої із застосуванням лише стрілецької зброї. Станом на 7.00 ранку втрат немає", – заявили в прес-центрі.

Нагадаємо,29 травня російсько-окупаційні війська у районі проведення операції Об’єднаних сил 36 разів вдавалися до прицільного вогню по українським позиціям, у результаті чого четверо захисників України отримали поранення.