Xiaomi випустила новий флагман Mi8 - копію iPhone X
Головний реліз - флагман Mi 8, дизайн якого майже точно копіює iPhone X.
news-image

Китайська компанія Xiaomi показала кілька нових пристроїв. Головний реліз - флагман Mi 8, дизайн якого майже точно копіює iPhone X.

Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Економічну правду.

Пристрій отримав безрамковий AMOLED-дисплей на 6,21 дюйма з роздільною здатністю 2248 x 1080 пікселів і "чубчиком" зверху. Під виступом ховається система розпізнавання осіб, яка працює навіть в темряві і селфі-камера на 20 МП. З неї можна вести запис в 1080p.

 
  

Акумулятор - на 3500 мАг, з підтримкою швидкої зарядки за технологією Quick Charge 4.0+. Основна камера складається з двох модулів: ширококутного і телевіка. Обидва - на 12 МП.

Також Xiaomi говорить про використання АІ для поліпшення знімків при обробці. Незважаючи на чутки про використання дактилоскопічного сенсора під екраном, він розташувався на задній панелі.

Молодша версія (6 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ) буде продаватися за 412 доларів. Модифікація на 8 ГБ і 128 ГБ обійдеться в 468 доларів, а версія на 256 Гб - в 515 доларів. Попередні замовлення поки доступні тільки для китайського ринку, поставляти смартфон почнуть 5 червня.

 
 
 Також на презентації показали дві модифікації флагмана: бюджетний Mi 8 SE (Special Edition) і просунутий Mi 8 EE (Explorer Edition).

SE отримав схожий дизайн, але менший екран (5,88 дюйма) і батарею на 3120 мАг. Будуть версії на 4 і 6 ГБ ОЗУ, але обсяг ПЗУ обмежений 64 ГБ. Ціни на локальному ринку: приблизно 280 і 312 доларів відповідно.

У свою чергу EE не відрізняється за специфікаціями від Mi 8, але у нього прозорий корпус і сканер відбитків пальців під екраном. Доступна лише одна версія на 8/256 ГБ за 577 євро.

 
 
 

Ще одним великим релізом став Mi Band 3. Нове покоління фітнес-браслетів отримало збільшений до 0,78 сенсорний екран, надійний захист від води і автономність до 20 днів. Браслет так само рахує кроки і пульс.

Читайте також:Співзасновник Google розповів про небезпеки штучного інтелекту