Події
2 червня 2018
У Луганську область зайшов підрозділ Збройних сил РФ - активіст
Громадянська ініціатива встановила місця розквартирування бійців 7-ї окремої танкової бригади у Луганську.
news-image

В районі тимчасово окупованого селища Бірюкове Свердловського району Луганської області розквартировано підрозділ Збройних сил РФ загальною чисельністю до 90 осіб. Про це на сторінці в Facebook написав співголова "Правої справи" Дмитро Снєгирьов.

Інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа", в районі тимчасово окупованого селища міського типу Бірюкове Свердловського району Луганської області було розквартировано підрозділ ЗС РФ загальною чисельністю до 90 осіб", - написав Снєгірьов.

 Селище Бірюкове розташоване в 15-ти кілометрах на південний схід від районного центру. У декількох кілометрах на схід від околиці селища проходить російсько-український держкордон, зазначив активіст. Також ГІ "Права справа" зафіксувала наявність важкої бронетехніки - танків Т-72 в кількості 25 одиниць.

"За інформацією місцевих джерел ГІ «Права Справа» загальне керівництво підрозділом здійснює підполковник ЗС РФ Мірзахмєтов Салават, башкир за національністю", - написав Снєгірьов.

Громадянська ініціатива встановила місця розквартирування бійців 7-ї окремої танкової бригади у Луганську. Також встановлені адреси баз зберігання та ремонту важкої техніки бойовиків на території Луганська та Луганської області.

Читайте також: На Херсонщині ліквідували лісову пожежу, що тривала 5 днів (фото)