Спорт
4 червня 2018
Росії заборонено проводити етапи Кубку світу з біатлону
Усі змагання пройдуть у Європі, а саме у Швеції, Німеччині,Чехії, Австрії, Італії, Фінляндії, Франції, Словенії та Норвегії.
news-image

4 червня час під час засідання виконавчого комітету Міжнародного союзу біатлоністів (IBU) було ухвалено рішення не поновлювати членство Союзу біатлоністів Росії (СБР) в організації. Таким чином, Росія не включили до списку країн, що приймають етапи чемпіонату світу в сезонах 2019 і 2020 років.

Про це повідомляється на офіційному сайт організації, інформує «Є!», з посиланням на 24tv.ua.

Функціонери таке рішення пояснюють тим, що декілька країн, до числа яких потрапила і Україна, а також окремі спортсмени, бойкотували заключний етап Кубку світу, що відбувався у Тюмені, пише ресурс Inside the Games.

Член ради директорів IBU Джеймс Каррабр своєю чергою заявив, що організація не повинна ігнорувати думку спортсменів щодо проведення етапу в Тюмені.

Крім того, під час засідання було затверджено календар етапів Кубку світу на сезон 2019/20. Зауважимо, що усі змагання пройдуть у Європі, а саме у Швеції, Німеччині,Чехії, Австрії, Італії, Фінляндії, Франції, Словенії та Норвегії.



Читайте також: НБУ заборонив приймати 100 рублів, випущені до ЧС-2018 в Росії