Події
5 червня 2018
Контрактник ЗСУ пограбував жінку у Чернівцях
Погрожуючи застосуванням зброї, нападник витягнув із сумочки своєї жертви 400 гривень.
news-image

1 червня, близько 18 години до поліції Чернівців надійшло повідомлення про розбійний напад біля зупинки громадського транспорту по вулиці Головній обласного центру, передає «Є!» із посиланням на прес-службу поліції регіону.

"Поліціянти з’ясували, що до 20-річної чернівчанки посеред вулиці ззаду підійшов невідомий чоловік і приклав до спини предмет, схожий на пістолет. Погрожуючи застосуванням зброї, нападник витягнув із сумочки своєї жертви 400 гривень. Далі зловмисник попрямував до центрального автовокзалу й на автомобілі таксі поїхав у невідомому напрямку", - йдеться в повідомленні правоохоронців.

Оперативники виявили, що невідомий нападник поїхав до військової частини в районі Садгори. Невдовзі правоохоронці встановили і особу порушника – 21-річного уродженця Глибоцького району, котрий за контрактом проходить військову службу в Збройних силах України.

"Парубок зізнався поліціянтам у скоєному та добровільно видав пістолет і відібрані у потерпілої гроші", - повідомили правоохоронці.

Працівники поліції затримали зловмисника.

За фактом нападу слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою.

Читайте також: Український режисер Леонід Кантер застрелився - джерело