Війна
6 червня 2018
Військовий фельдшер ЗСУ самостійно відбив атаку ДРГ на опорний пункт поблизу Станиці Луганської
Ім'я героя - прапорщик Чезар Нікіфореску.
news-image

Бойовики в одну з попередніх ночей зробили спробу захоплення позицій ЗСУ в районі Станиці Луганської, яку особисто припинив військовий фельдшер, прапорщик Чезар Нікіфореску. Про це повідомляє прес-центр штабу ООС, передає «Є!»

У повідомленні штабу зазначається, що нещодавно вночі противник здійснив мінометний обстріл одного з ротних опорних пунктів, що поблизу Станиці-Луганської. Під прикриттям щільного вогню зі стрілецької зброї ворог розпочав спробу захоплення наших позицій.

"Військовий фельдшер прапорщик Чезар Нікіфореску, який перебував на бойовому чергуванні спостерігачем, зайняв місце кулеметника та відкрив прицільний вогонь у відповідь. Тим часом диверсійно-розвідувальна група противника розпочала обстріл позиції ротного опорного пункту з флангу, намагаючись його захопити. Чезар Нікіфореску миттєво переніс вогонь ДШК в сторону ДРГ противника, чим змусив її відступити", - повідомили у прес-центрі.

Повідомляється, що під час бою військовий фельдшер особисто знищив вогневу точку противника та кілька бойовиків. Своїми вмілими діями він не допустив спроби просування противника в сторону українських позицій.