Події
7 червня 2018
Поліція відкрила кримінальне провадження через стрілянину в Миколаєві
Унаслідок інциденту госпіталізували 39-річного місцевого мешканця з непроникаючими пораненнями та тілесними ушкодженнями.
news-image

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом стрілянини в Миколаєві на території місцевого ринку, яка сталася увечері 6 червня.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївської області, пише «Є!» з посиланням на Главком.

Попередньо за фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 122 КК України «умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження», яка передбачає покарання до 3 років позбавлення волі.

У поліції підтвердили, що внаслідок інциденту госпіталізували 39-річного місцевого мешканця з непроникаючими пораненнями та тілесними ушкодженнями.

За даними правоохоронців між місцевим мешканцем та ще декількома невідомими особами стався словесний конфлікт, який згодом переріс в бійку в ході якої один з її учасників застосував зброю, як попередньо відомо, травматичної дії.  

Правоохоронці встановили трьох людей, причетних до конфлікту, та доставили їх до відділу поліції.

Однак і потерпілий, і учасники конфлікту відмовляються надавати будь-які пояснення про інцидент, потерпілий також відмовляється і від написання заяви про скоєння злочину.

Нагадаємо, 6 червня у Миколаєві в районі ринку «Юліана» на вулиці 3-й Слобідській сталася стрілянина, внаслідок якої чоловік дістав 5 вогнепальних поранень.

Читайте також:У Миколаєві сталася перестрілка: постраждалий отримав п'ять вогнепальних поранень