Суспільство
8 червня 2018
Бабченко дав їдку відповідь Путіну на критику щодо свого «вбивства»
Президент Росії Володимир Путін прокоментував інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченка.
news-image

Президент Росії Володимир Путін під час "прямої лінії" прокоментував інсценування вбивства журналіста Аркадія Бабченка, на якого насправді готувався замах. За словами господаря Кремля, спецоперація українських силовиків була контрпродуктивною, а забезпечення безпеки журналістів є важливішим від спецоперації.

Зазначимо, що Бабченко опублікував на своїй сторінці у Facebook відповідь Путіну щодо інсценування вбивства, передає «Є!»

Як же чудово в Росії. Виявляється, мені було забезпечено безпеку, я не відчував на собі ніякого тиску, у мене було право на професійну діяльність. Навіть не знаю, чому раптом я біженцем став, – з іронією зазначив Бабченко.
Тут я, сидячи зі зламаним життям у бункері під охороною, хотів написати знамените слово, що починається на літеру "Х", і закінчується на літеру "о", але дружина сказала: "Дай мені спокійно пожити, у тебе ще рідня в Росії". Від надміру безпеки, напевно. Ось такою ось буде моя тобі відповідь, Чемберлен. У мене сьогодні дев'ять днів, між іншим. Зі святом, – написав російський журналіст.