Суспільство
8 червня 2018
Скандал в Інституті раку через відмову лікувати АТОшника: медика через слова «убивав на Сході братній народ» вже звільнено
Як йдеться в опублікованому документі, лікар Губарєва допустила неетичну поведінку.
news-image

Лікар Інституту раку в Києві Ганна Губарєва, яка відмовилася лікувати ветерана АТО з Кропивницького Віталія Драгана, звільнена. Про це в Twitter повідомила в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

"Лікар, яка відмовила ветерану АТО в лікуванні, вже звільнена. Спасибі громадськості і народному депутату Оксані Корчинській за активну позицію в захисті наших ветеранів. Впевнюся, що Віталій отримає необхідну допомогу", – йдеться в її повідомленні.

Супрун також опублікувала лист, де сказано, що учасник АТО Драган, який проживає у Кропивницькому, звернувся до Інституту раку за направленням Кіровоградського обласного госпіталю для ветеранів війни.

 

"Під час огляду Драгана лікарем гематологічного відділення Ганною Губарєвою було допущено неетичну поведінку. З цього приводу було проведено службове розслідування. Лікар Губарєва звільнена із займаної посади", – йдеться в документі.

Раніше ЗМІ повідомляли, що лікар Інституту раку відмовилася лікувати хворого на рак учасника АТО через те, що він, за її словами, "вбивав на Сході братній народ".