Суспільство
13 червня 2018
Мати Ляшка задекларувала кількамільйонну квартиру
Мати головного радикала країни ніколи не володіла жодним бізнесом і її дохід складає 1600 гривень пенсії на місяць.
news-image
6 листопада 2017 року мати лідера “Радикальної партії” Олега Ляшка Любов Ляшко оформила свідоцтва про право власності на квартиру площею 77 кв. м і 14-метрове машиномісце на столичному Печерську, передає «Є!» із посиланням на "Наші гроші".

До виходу на пенсію Любов Ляшко жила у селі Варва на Чернігівщині, де працювала оператором котельні на газопереробному заводі. Мати головного радикала країни ніколи не володіла жодним бізнесом і її дохід складає 1600 гривень пенсії на місяць.

Раніше програма “Наші гроші з Денисом Бігусом” вже дослідувала статки Олега Ляшка, записані на численних родичів. Зокрема, в одному із сюжетів йшлося, що у 2008 році Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації 2 га землі. Потім вони були розбиті на дрібніші ділянки і частина з них продана під забудову. Зараз у Любові Павлівни залишилося 0,84 га. Також вона придбала 72 сотки землі у селі Пухівка поблизу Києва. Сукупна вартість усіх наділів Любові Ляшко оцінюється у близько 3 млн гривень.

У 2012 році мати депутата купила три квартири по 100 кв. м кожна у будинку бізнес-класу по вулиці Євгена Коновальця, 36-В. Щоправда, наступного року усі вони були продані й зараз у неї залишилося там лише одне 13-метрове машиномісце.

На початку 2017 року Любов Ляшко стала власницею трикімнатної квартири вартістю близько 1,5 млн гривень у новобудові по вулиці Бориса Гмирі 10/40. Також на неї оформлений будинок невідомої площі у селі Богданівці поблизу Києва.