Суспільство
13 вересня 2018
Екс-нардеп-утікач Марков пригрозив повернутися в Україну з Путіним (відео)
Марков закликав всіх довіряти тому, що робить Путін.
news-image

Екс-народний депутат Ігор Марков, який утік до Москви, пригрозив, що повернеться в Україну з президентом Росії Володимиром Путіним і поквитається з усіма своїми супротивниками, передає «Є!» із посиланням на Обозреватель.

Крім того, він заявив, що цілком довіряє главі країни-агресора і впевнений у тому, що той хоче, але не має повноважень для завершення війни на Донбасі. Свою промову Марков озвучив в ефірі пропагандистської програми "Вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

"П'ятий рік ми бачимо, що коїться в Україні. Нас вивертає усіх! Запевняю вас, я думаю, що президента Росії вивертає точно так само. Якби, я думаю, була хоч якась геополітична можливість, впевнений - він би зробив усе, щоб в Україні запанував мир", - заявив екс-нардеп.

Також Марков додав, що не хоче озвучувати жодних прогнозів щодо подальших дій Росії, оскільки якщо про них дізнаються США, то країна-агресор програє. Тому він закликав усіх, хто підтримує війну Кремля проти України, просто довіряти тому, що робить Путін.

"Давайте просто вірити нашому президентові, як роблю я. Я не знаю, коли, я не знаю, як, але я точно знаю, що ми будемо в Україні, ми розквитаємося з цими тваринами, і український народ здобуде мир", - поділився планами Марков.