Суспільство
8 жовтня 2018
Зведену сестру Меган Маркл не пустили до Кенсингтонського палацу
Саманта Маркл вирішила відвідати королівську родину без запрошення.
news-image

Зведена сестра дружини принца Гаррі Меган Саманта Маркл, яка нещодавно принизила її матір, продовжує вдаватися до відчайдушних заходів, щоб помиритися з герцогинею Сассекською, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Ще тиждень тому жінка прибула до Лондона, щоб поспілкуватися з Меган, проте коли зустріч не відбулася, вирушила на одну з телепередач британського телебачення. Під час ефіру вона знайшла в собі сили вибачитися за свою поведінку і висловила надію на швидке примирення сторін.

Однак наразі зведена сестра герцогині вдалася до крайніх заходів - вона спробувала потрапити в королівську резиденцію без запрошення.

У виданні Mirror опубліковані знімки, на яких зафільмували Саманту, яка пересувалася на інвалідному візку в супроводі чоловіка. Жінка довго сперечалася з охоронцями біля воріт, але ті залишалися непохитними - без особливого запрошення від членів королівської сім'ї вхід на територію закритий.

Судячи з усього, Саманта була готова до подібного варіанту, тому передала сестрі заздалегідь заготовленого листа.

"Всі хотіли б знати, що в цьому листі", - пізніше написала сестра герцогині в своєму Twitter.

Нагадаємо, розбрат в сім'ї Маркл почався з того, що Меган не запросила на весілля своїх брата і сестру. Їх настільки це зачепило, що вони почали коментувати мало не кожен її крок і  звинувачувати герцогиню в неповазі.

Читайте також: Чим ми гірші від Міддлтонів? Брат Меган Маркл знову «наїхав» на сестру