Шоу-біз та культура
6 листопада 2018
Названо найсексуальнішого чоловіка року
Їм став британський актор.
news-image

Відомого британського актора Ідріса Ельбу, який зіграв головну роль у стрічці "Темна вежа" за романом Стівена Кінга, визнано найсексуальнішим чоловіком року за версією журналу People, передає «Є!» із посиланням на ТСН.

Проте сам 46-річний актор такого повороту подій зовсім не очікував і не приховував, що новий "титул" став для нього сюрпризом. Артист заявив, що був здивований цим званням.

"Правда? Іноді я дивлюся на себе в дзеркало і думаю: "Так, я дійсно сьогодні дуже сексуальний". Але якщо говорити правду - мені було приємно. Це прекрасний сюрприз і хороший спосіб підняти самооцінку", - розповів він.

Ельба зізнався, що, незважаючи на те, що вже в школі він активно займався спортом, його фігура була далека від ідеалу - за його словами, він був дуже високим і худим.

"Мене звали Ідрісса Акуна Ельба. Наді мною знущалися. Але як тільки я відростив вуса, я став найкрутішим хлопцем в корпусі", - зізнався актор.

Зазначимо, Ідріс Ельба знявся в таких фільмах, як "Рок-н-рольщик", "Велика гра", "Прометей" і серії стрічок "Тор" від студії Marvel та інших. Крім цього, він виконав головну роль в серіалі "Лютер".