Суспільство
15 лютого 2015
Заможні українці стали продавати хутра та прикраси
news-image

Українці почали активніше продавати дорогі фірмові речі, хутряні вироби та ювелірні прикраси. У сервісі безкоштовних оголошень розповіли, що в лютому таких оголошень було в 3 рази більше, ніж у січні, передає Є! Єдність.інфо

Серед пропозицій лютого: норкові накидки за 1,5-2 тис. Грн, норкові шуби - 10-12,8 тисяч гривень, жилетка з лисиці - 5-8,5 тисяч, і т.д. Також багато продається ювелірних прикрас: як звичайні золоті каблучки та сережки за ціною в 1,5-2 рази дешевше нових, так і ексклюзивні прикраси (наприклад, підвіска з діамантами ювелірного дому Damian за 30 тисяч гривень). Стали активніше нести дорогі речі і в комісійні магазини.

«У нас є черевики Givenchy за 6000 гривень і туфлі D & G- 5500. Вони практично нові, а коштували майже в два рази дорожче », - сказали в комісійному магазині на Печерську.

Практично всі продавці елітних речей відзначають, що позбавляються від дорогих речей, так як їх доходи впали і потрібні гроші.

«Я продаю норкову накидку за 2000 грн, так як у мене є ще одна. Зараз потрібні гроші. Після того, як «виставила» її в інтернеті, за один день 300 переглядів і більше 20 дзвінків, але поки її не купили », - сказала Ірина Толстих з Києва.

«Терміново потрібні гроші. Шукала, що б продати непотрібного, і вирішила позбутися сережок - подарунка чоловіка, з яким я більше не зустрічаюся. Продаю в два рази дешевше, ніж їх ціна на чеку, який я докладаю », - пояснює Марія.

За словами авторів оголошень, продаж елітних товарів просувається мляво. «У людей теж немає грошей - збивають ціну, але я не готова продати виріб з натурального хутра ще дешевше», - каже Ірина.

Читайте також: Українці споживають алкоголю в чотири рази більше, ніж молока