Суспільство
15 лютого 2015
Міністр Айварас Абромавичус розповів про економію у власній родині
news-image

Міністр економіки Айварас Абромавичус розповів у передачі "Світське життя", на чому заощаджує його родина з того часу як його обрали на нову посаду.

"Найбільша економія на відпочинку, тому менше їздиться. Родина їздила з дітьми кататися на лижа у Буковель, доки ми тут приймали бюджет. Після Нового Року ми без дітей поїхали на два дні удвох покататися на лижах за кордон", - говорить міністр економіки Айварас Абромавичус.

Міністр розповів, як відреагувала його родина на нову посаду.

"Рішення було свідоме, я провів два місяці розмірковуючи, як допомогти Україні, дружина з України 10 років одружені, 3 дітей народились тут, 6 років живемо тут, дуже сподіваюсь, що цим українським паспортом будемо їздити в Європу, - говорить міністр, - діти навчаються у французькій школі, у дітей було перше питання: скільки я заробляю. Коли дізнались, що я буду заробляти на 99 відсотків менше ніж на попередньому місці роботи, вони сказали: "чому, ми ж будемо дуже бідні? На насправді діти ставляться до моєї роботи з серйозністю, вони маленькі: 9, 5 і 2 роки, вони дуже допомагають, що своїми турботами мені не докучають - все дружина взяла у свої руки, хоча дуже працює, генеральним директором у великій агрокомпанії" - розповів міністр

Читайте також: Айварас Абромавічус: "Україна - найбільш корумпована країна у Європі"