Резонанс
29 листопада 2018
«Він мріяв стати корисною людиною»: про полоненого матроса з Луганщини розповіли в його школі
Вся школа хвилюється за моряка.
news-image

Радіо Донбасс.Реалії зв’язалося з директором Сватівської школи номер 2, де навчався Євген Семидоцький, член екіпажу рейдового буксиру «Яни Капу», передає «Є!» із посиланням на Радіо Свобода.

Євген народився в селищі Троїцьке, а коли йому виповнилося 7 років, із батьками переїхав в Сватове, де до дев’ятого класу навчався в школі №2. Директор школи Любов Драгун розповіла про учня і переказала йому слова підтримки.

– Що ви пам’ятаєте про Євгена Семидоцького?

 

Я його дуже добре пам’ятаю. Він навчався у нас з першого класу. У 2005 році вступив до школи. І закінчив в нас 9 класів. Його досягнення у навчанні були на достатньому рівні. Він був спортсменом. Захоплювався спортивними іграми, був учасником різних спартакіад.

За характером – добра, спокійна, врівноважена людина.

Знаєте, були в нього гарні риси характеру – чесність та порядність. Я знаю, що в будь-яких ситуаціях він залишиться вірним собі.

Знаю його батьків. Це добропорядна родина. І зараз його родичі ходять у нашу школу.

Я знаю, що він мріяв стати… знаєте, як у 9-х класах пишемо твори, і як він писав, мріяв стати корисною людиною. І думаю, що він невипадково пішов служити на флот. Ну от така він людина. Можливо, це було його покликання. У будь-якій ситуації він не підведе. Ми пишаємося ним.

Євген Семидоцький 

– Які слова підтримки ви б йому переказали?

Ми дуже його підтримуємо. Віримо в нього! Знаємо, що він не схибить з вірного шляху. Він буде вірним сином нашої держави. Хочеться, щоб у хлопця склалася доля. Знаєте, вся школа хвилюється за нього. Підтримуємо його. Віримо в те, що в нього все складеться добре.

 

Читайте також: Путін вперше прокоментував агресію в Чорному морі