Політика
15 лютого 2015
Єфремов озвучив версію причин свого арешту
Екс-нардеп, екс-голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов вважає свій арешт політичним переслідуванням.
news-image

Про це йдеться в його заяві, яку оприлюднено на сайті Партії регіонів, передає Єдність.інфо.

"Вважаю свій арешт політичним переслідуванням нової влади з надуманих причин. Вони знають, хто насправді винен у смертях на Майдані, але не можуть їх" дістати ". Тому садять тих, хто попався під руку", - заявив він.

Також причинами свого арешту Єфремов вважає "війну, падіння курсу гривні і зубожіння громадян", через що "рейтинги влади стрімко падають".

"Їм потрібно ... скинути на інших провину за свої провали. В якості" жертви "вибрали мене", - додав він.

Читайте також:Служба безпеки України затримала Олександра Єфремова

За словами Єфремова, він не переховувався від слідства.

"Останнім часом жив у Києві, регулярно ходив на допити, відповідав на всі питання. Я був і залишаюся патріотом Луганщини та України", - заявив Єфремов.

Також він заявив, що "не планує емігрувати або просити політичного притулку". Він висловив упевненість, що йому вдасться "довести свою правоту в українських судах, якщо ні - ми дійдемо до Європейського суду з прав людини".

Як відомо, 14 лютого ГПУ затримала екс-голову фракції Партії регіонів Олександра Єфремова. Він підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів передбачених ч.2 ст.364 та ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України - "зловживання службовим становищем при обтяжуючих обставинах" і "службова фальсифікація".

Читайте також:Партія регіонів вимагає звільнити Єфремова