Суспільство
13 грудня 2018
Захоплений український моряк домігся відключення у камері «Русского радио»
Тепер в його камері звучить музика з іншої радіостанції.
news-image

Адвокат Олександра Маркова в середу, 12 грудня, відвідала арештованого російським судом українського моряка Андрія Ейдера, який знаходиться в СІЗО «Матроська Тиша». Про стан здоров'я 18-річного моряка, пораненого в ході інциденту в Керченській протоці 25 листопада, вона розповіла в Facebook, передає «Є!»

За її словами,  Ейдер, який отримав осколкове поранення ніг, пересувається без милиць, але кульгає, а один з осколків не видалений досі. Попри це, моряк «виглядає досить бадьоро, тримається дуже гідно і мужньо».

Також Маркова повідомила, що Ейдеру більше не доводиться слухати «Русское радио», в ненависті до якого він зізнався раніше. Зокрема, моряк розповів, що "пісні з "Русского радио" вже зненавидів, але є тільки воно". 

Адвокат зазначила, що тепер в його камері звучить музика з радіостанції «Європа Плюс».

«Після попередніх публікацій в ЗМІ з приводу радіо Андрій жартує і сподівається, що не зіпсував "Русскому радио" рейтинги», - додала Маркова.


Нагадаємо, Ейдер і ще 23 українських моряки були затримані прикордонним управлінням ФСБ Росії в районі Керченської протоки 25 листопада. Всі затримані моряки були заарештовані на два місяці, їх етапували до Москви.

Читайте також: 47 нардепів поскаржилися в Конституційний суд за прохання про Томос