Світ
20 грудня 2018
Завдяки соцмережам мешканці будинку престарілих отримали тисячі різдвяних листівок
Листівки надходили з усіх частин світу.
news-image

Співробітники будинку престарілих з фінського міста Котка вирішили порадувати своїх клієнтів. Через Фейсбук вони попросили людей надіслати їм різдвяні листівки. Тепер в будинку накопичилося вже понад 7 тисяч листівок, передає «Є!» із посиланням на Yle.

У будинку престарілих живе близько 60 людей похилого віку. Персонал сподівався, що кожен отримає по парі листівок. Сила соціальних медіа стала для них несподіванкою.

Ми не вірили, що отримаємо тисячі листівок. Це, напевно, обумовлено різдвяним настроєм і бажанням людей принести радість людям похилого віку, - каже медсестра Ніна Ярвісало.


За словами медсестри, листівки приносять радість мешканцям будинку. 

Листівки надходили з різних частин Фінляндії, а 200 з них навіть з-за кордону, в тому числі з Австралії.

Співробітники будинку престарілих попросили людей відправляти листівки, тому що деякі їхні клієнти взагалі не отримують різдвяних листівок.

Ми хотіли, щоб вони теж змогли порадіти листівкам. Для них свого часу було важливим посилати і отримувати листівки, і ми хочемо зберегти цю традицію, - каже медсестра Ніна Ярвісало.


Листівок надійшло так багато, що їх посилають також в інші будинки для людей похилого віку.

Думаю, що наплив листівок тільки набирає темпи ближче до Різдва. Може бути, будемо отримувати їх навіть після Різдва, - посміхається медсестра Ніна Ярвісало.