Суспільство
22 грудня 2018
У чому зустрічати 2019 рік: які кольори принесуть удачу в рік Свині
Саме перед Новим роком або Різдвом починають цікавитися, який костюм краще підібрати або чим прикрасити будинок.
news-image

Народна мудрість говорить: "як Новий рік зустрінеш, так його і проведеш". Пам'ятаючи про це, більшість людей ретельно готується до вибору вбрання, страв і, найголовніше, компанії, з якою доведеться зустрічати це чудове свято. Навіть ті люди, які не вірять у прикмети, саме перед Новим роком або Різдвом починають цікавитися, який костюм краще підібрати або чим прикрасити будинок.

В яких кольорах зустрічати рік Свині 2019 рік пройде під знаком Жовтої Земляної Свині, тому перевагу в одязі краще віддати всім відтінкам золотого, пісочного, лимонного, гірчичного, канаркового і помаранчевого. Свинці також припаде до душі коричневий, зелений і попелястий, одним словом, всі натуральні природні кольори землі і їх відтінки. Нейтральні кольори – білий, кремовий, молочний теж підходять. При цьому не слід забувати, що колір одягу для новорічної ночі, має бути не дуже яскравим, а швидше м'яким, приглушеним, пастельним.


Що можна і не можна готувати в рік Свині 
Варто віддати перевагу салатам без змісту свинини / hellokitchen.ru
Через те, що 2019 рік пройде під символом Свині, то краще не готувати ніяких страв зі свинячим м'ясом, із свинини, символу року це не сподобається. 
Особливо не рекомендовано готувати м'ясо свинини (м'ясо в духовці, шашлики, відбивні, м'ясо під шубою) або зі свинячого фаршу (котлети, тюфтельки, манти). Не бажано взагалі вживати свиняче м'ясо на новорічному столі (у складі ковбаси, шинки, окороків, копченостей). Навіть у складі салату не бажано використовувати інгредієнти з використанням свинячого м'яса і ковбаси. Свинка - тварина з рослинними перевагами в їжі, тому для зустрічі Нового року варто подумати про вегетаріанських стравах. Салати, гарніри, закуски - все це можна пригтовить в рік Свині з перевагою рослинних продуктів. Новорічні прикмети

На Новий рік не можна віддавати гроші, інакше весь рік віддавати доведеться. Якщо в Новий рік що-небудь трапляється з людиною, то буде траплятися й цілий рік. Якщо в цей день хтось чхає, то це до добробуту - весь рік буде щасливим. Якщо на Новий рік одягти що-небудь нове, то рік буде вдалим. У новорічну ніч з обновкою - цілий рік ходити в обновках. 
Остання чарка напередодні Нового Року принесе успіх тому, хто її вип'є. У кого у Новий рік буде пусто в кишені, той весь рік проведе в нужді. На новорічному столі повинні бути в достатку їжа і напої, тоді весь рік у сім'ї буде достаток. Перед Новим роком не можна виносити сміття з хати, інакше цілий рік не буде домашнього благополуччя. Якщо перший день у році веселий, то весь рік буде таким. Якщо в перший день Нового року торговець віддасть товар першому-ліпшому покупцеві дуже дешево, то весь рік буде вдала торгівля. Якщо з ранку в день Нового року першим до хати увійде чоловік, це принесе щастя. У новорічну ніч не можна сваритися, лаятися, плакати чи рано лягати спати, так як існує прикмета: як зустрінеш Новий рік, так його і проведеш.

Читайте також: Палаци та Мерседеси E-класу: як живуть роми на Закарпатті (відео)