Політика
25 грудня 2018
Порошенко на ділі довів, що діє в інтересах країни - політолог
Експерт назвав дві великі перемоги президента за останній час.
news-image

Президент України Петро Порошенко на ділі довів, що діє в інтересах України, домігшись підтримки світової спільноти. Про це заявив політолог Володимир Макаровский у соціальній мережі Facebook, передає «Є!»

«За короткий період часу президент Порошенко домігся відразу двох великих перемог за кордоном для всієї країни. Б'юся об заклад, ви напевно толком навіть про них не чули. І це я не про Томос, до речі. А все чому? Тому що Петро Олексійович, знову-таки, на відміну від деяких, працює для країни», - зазначив політолог.

За його словами, за останній час Генеральна асамблея ООН прийняла кілька важливих рішень на користь України.

«Отже, за два місяці Генасамблея ООН прийняла відразу дві найважливіші резолюції по Криму. Зараз ми опинилися в ситуації, коли Росія фактично окупувала Керченську протоку, проявивши агресію проти наших моряків, закривши нашим портам Бердянську і Маріуполю можливість приймати і відправляти кораблі. І ось в такому положенні Порошенко проявив свої дипломатичні якості і величезними зусиллями домігся підтримки світової спільноти», - продовжив Володимир Макаровський.

Політолог нагадує, що прийняті резолюції ООН - це результат дипломатичних переговорів президента України.

«Це, до речі, наслідки ще його останнього візиту в США, де він виступав в ООН. Так ось, Порошенко обіцяв, що ці резолюції будуть прийняті. А його ще тоді, до речі, критикували, що він на поїздку витратив бюджетні гроші. Ну і де ці критики зараз?»- поставив питання політичний експерт.