Політика
29 грудня 2018
В НАКЗ виявли порушення у звітах 13 політичних партій
За виявлені порушення передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення.
news-image

За результатами аналізу Національне агенство з питань запобігання корупції виявило порушення у звітах 13 політичних партій. Про це повідомляє прес-служба НАЗК, інформує «Є!»

"Національне агентство з питань запобігання корупції затвердило 41 висновок за результатами аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру (далі –звіт - ред.) за ІІІ квартал 2018 року. За результатами аналізу виявлені порушення у звітах 13 політичних партій", - йдеться у повідомленні.

За виявлені порушення передбачена відповідальність за статтями 212-21, 212-15 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У агенстві додали, що всього за ІІІ квартал 2018 року до Національного агентства надійшли 276 звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру (до попередньої кількості анонсованих 274 звітів додано звіти двох партій, що надійшли з порушенням строків подання). Рішеннями Національного агентства від 7 та 14 грудня 2018 року вже були затверджені 148 висновків про результати аналізу звітів політичних партій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру.

Читайте також: Прихильникам Мураєва відмовили у в'їзді в РФ тому що їх лідер доносить в СБУ, - блогер
Читайте також: Партія Рабиновича випереджає інші політичні сили і виходить на друге місце, - соціологія