Події
29 грудня 2018
На Полтавщині чотири п'яних поліцейських напали на перехожого та побили його
На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру.
news-image

Сьогодні, 29 грудня, слідчими теруправління Державного бюро розслідувань у місті Полтаві, спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого. Про це повідомляє прес-служба ДБР, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН. 

"За попередньою інформацією, ввечері 27 грудня в місті Кременчук працівники патрульної поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснили розбійний напад на перехожого, нанесли йому тілесні пошкодження, заволоділи грошима та матеріальними цінностями", - йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) та ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Поліцейських затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру.

Читайте також: Меркель закликала Путіна звільнити українських моряків, захоплених поблизу Керченської протоки