Політика
18 січня 2019
Стукачництво Мураєва знищує опозицію, - блогер
Про це у своєму Facebook написав блогер Олексій Вороненко.
news-image

Зв'язка народного депутата і лідера партії «Наші» Євгена Мураєва зі Службою безпеки України спрацювала, і тепер його доноси знищують об'єднану опозицію. Про це у своєму Facebook написав блогер Олексій Вороненко, інформує «Є!».

«Що вам сказати, друзі? Стукачництво Мураєва не минуло марно і вже знищує опозицію. Наскільки мені стало відомо з своїх джерел, за його скаргою в СБУ деякі його колишні соратники з нової об'єднаної партії «Опозиційна платформа - За життя» викликані на допити в рамках слідства Служби безпеки », - заявив Вороненко.


Він нагадав, що в середині грудня Євген Мураєв в прямому ефірі звернувся до глави СБУ Василя Грицака, зробивши заяву щодо члена ОТЗЖ Віктора Медведчука.

«У політику йдуть партії, які очолюють люди, які є контактними особами президента РФ. Тому, якщо вам дійсно хочеться знайти "п'яту колону" і "руку Кремля", ви далеко не ходите, у вас все перед очима », - процитував Мураєва блогер.


На його думку, в тому, що лідер «Наших» тісно співпрацює зі Службою безпеки, сумніватися не доводиться.

«І ось тепер допити ... Як видно, зв'язка Мураєва з СБУ спрацювала. Чому у мене немає сумнівів в тому, що це саме зв'язка? Тому що його якось дуже легко і швидко зареєстрували в президенти і видали посвідчення. І ніхто при цьому не зацікавився його минулим, його доходами, капіталами в такому молодому віці, його активами. Буквально за місяць він створив нібито з нічого партію, телеканал ... І нікому немає діла, ніхто його не перевіряє, все у нього йде гладко », - зазначив Олексій Вороненко.


Втім, за його словами, в результаті Євген Мураєв від співпраці з СБУ нічого не виграє.

«Особисто мені очевидно, що Мураєв отримав« зелене світло »по всіх фронтах. І тепер пре на всіх парах і без перешкод. Так, він втратив розташування Кремля, в результаті навіть потрапивши з російський списку санкцій. Але його зв'язка з СБУ, очевидно, від цього тільки зміцнилася. Шкода тільки, що Мураєв не розуміє, що сам від цього в підсумку нічого не отримає. Розчарування буде болючим », - уклав блогер.
Читайте також: Рабінович: Опозиція одноголосно висувала мене на посаду президента - я не пішов заради об'єднання України