Події
23 січня 2019
У Xаркові батько та син з'їли правоохоронця
Наразі обидва чоловіки перебувають під вартою.
news-image

На початку жовтня минулого року у Харкові батько з сином (41 та 20 років) вбили, розчленували та зїли колишнього правоохоронця. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області, передає «Є!»

З майбутньою жертвою вони познайомилися на вулиці та запросили його до себе в гості.

"За чаркою гість (45 років) розповів, що раніше працював правоохоронцем. Це викликало підозри у батька, оскільки раніше він мав проблеми із законом. Нетверезі родичі вирішили вбити чоловіка. У той час коли батько бив жертву ножем, син міцно тримав потерпілого, щоб він не міг чинити опір", - йдеться в повідомленні прокуратури.

Після жорсткої розправи чоловіки розчленували тіло загиблого та вжили його частини в їжу. До того ж вони пригостили «стравою» місцевого безхатька.  

За показами підозрюваних, сліди злочину вони приховали не одразу. Лише за кілька днів після вбивства вони винесли тіло та викинули в підвал найближчого будинку. Позбавитися тіла чоловіків змусило повернення з дачі дідуся, який також мешкав у квартирі.

"Голову вони викинути не встигли, її знайшли правоохоронці на балконі квартири", - додали в прокуратурі.

Наразі  обидва чоловіки перебувають під вартою.

Відповідно до санкції статті "Вивство, вчинене з особливою жорстокістю за попередньою змовою",  їм загрожує довічне позбавлення волі.  

Довідково:   41-річному чоловіку інкримінується також скоєння злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 (незаконне зберігання зброї). Під час обшуку у нього знайшли близько 60 патронів.     

Читайте також: Суд виніс вирок контрактнику, який підстрелив двох колег