Війна
16 лютого 2015
Балога пропонує замінувати комунікації в Дебальцевому і відійти з міста
Воювати нам ще довго, а кожен патріот, досвідчений офіцер набагато цінніший за будь-які штучні символи патріотизму, резюмує політик
news-image

Народний депутат Віктор Балога вважає, що Дебальцеве потрібно покинути, аби зберегти життя українським військовим.

"На мою думку, уся ура-патріотична риторика про те, що ми утримаємо Дебальцеве, що це наш Сталінград – не вартують тисяч людських життів. Так само як і зруйнований Донецький аеропорт не вартував життів наших кращих бійців", - цитує Є | Єдність.інфо слова політика в Фейсбуці.

"Нам потрібно думати в першу чергу, щоб зберегти людей", вважає Балога. На його думку, залізничний вузол варто підірвати, замінувати усі залізничні шляхи, мости, лінії електропостачання, щоб терористи не могли користуватися транспортною логістикою, і після цього покидати місто.

"Бо воювати нам ще довго, а кожен патріот, досвідчений офіцер набагато цінніший за будь-які штучні символи патріотизму", - резюмує політик.
"Робота української артилерії – це єдине, що унеможливлювало оточення у Дебальцеві. Так як режим припинення вогню виконуємо лише ми, російсько-терористичні війська успішно користуються мовчанням наших гармат і продовжують оточувати українських військових", - підкреслює він.