Суспільство
30 січня 2019
Гонтарева розповіла, як викладає в Лондоні і ходить на роботу пішки
Також вона щороку проходить детокс-програму в Індії.
news-image

Екс-голова Нацбанку Валерія Гонтарева тепер живе в Лондоні, працює в лондонській школі економіки і щодня ходить на роботу пішки 7 км. Про це 54-річна Гонтарева розповіла в інтерв'ю Family Office, передає «Є!» із посиланням на Страна.

Також вона щороку проходить детокс-програму в Індії. Вперше на аюрведичне лікування Гонтарева поїхала у 2017  році. Проходила його в клініці в індійському штаті Керала.

Це лікування називається Панча Карма.

"Починати потрібно з 21-го дня, а потім - щорічно по два тижні. Методиці Панча Карми 5 тис. років, вона допомагає повністю збалансувати організм і свідомість. Сам процес включає комплекс вправ йоги, дієту, масажі і медитації", - розповіла Гонтарева.


Здоровим способом життя фінансистка зайнялася понад 10 років тому і почала з детоксу в італійському місті Мерано в Альпах. Потім вона була в клініці Ша в Іспанії тощо.

"Тепер я їх жартома називаю" європейський гламурненький детоксік ", тоді як Панча Карма - це серйозне очищення всього організму і відчуття повної гармонії з собою і світом навколо", - зазначила екс-глава Нацбанку.


Крім спорту, яким Гонтарева займається більш-менш регулярно протягом багатьох років, вона ще й пішки на роботу ходить.

"Зараз на роботу я ходжу пішки, це 35 хвилин швидкими темпами, 3,5 км в одну сторону. Увечері ті ж самі 3,5 км. Але якщо їхати в метро в годину пік, будуть ті ж 35 хвилин в одну сторону, купа народу і мало кисню, я не жартую: на деяких лініях метро, ​​наприклад, на Northеn line, точно не вистачає О2. Тому краще ходити пішки. В Києві я останні 25 років їздила на машині, тому це теж нове життя", - поділилася Гонтарева.

У своїх дітях і онуках Гонтарева виховує "чесність, принциповість, відкритість".

"Я дуже рада, що в моїх дітях я все це вже бачу. Ще б я хотіла виховати в них дух підприємництва. В нашого старшого сина цей дух вже видно, у нього є свої проекти. І я цьому дуже рада. Молодший син поки вчиться за фахом economics, politics and international development. за цією спеціальністю він може працювати, наприклад, в ООН або інших міжнародних організаціях, а там підприємництво - точно не ключова якість", - розповіла жінка.

 

"Тим часом, я вирішила стати підприємцем у 42 роки, до цього була високооплачуваним найманим менеджером. Тобто це рішення має дозріти. Я його прийняла і ніколи про це не пошкодувала", - підкреслила Гонтарева.
Читайте також: Голова Нафтогазу віддасть зароблені кошти на благодійність