Суспільство
30 січня 2019
Луценко опублікував фото сина, який служив у АТО
Син генпрокурора пішов на фронт добровольцем.
news-image

Генпрокурор України Юрій Луценко опублікував на Фейсбуці фото свого сина, який служив у АТО. Він це зробив через слова одного з кандидатів у президенти, передає «Є!»

"Я завжди вважав неприпустимим використовувати сім’ї в цілях політичної дискредитації. Але сьогодні дізнався, що кандидат в Президенти Гриценко, намагаючись відповісти на питання Д. Гордона про причини його неучасті в АТО, заявив, що війна давно б закінчилася, якби я не ховав сина від фронту", - написав Луценко і додав, що його син пішов у 2014 році на фронт добровольцем і служив солдатом 2 гармати 1 вогневого взводу 2 батареї 1 гаубичного дивізіону 55-ї Запорізької бригади.
"І поки бравий екс-міністр оборони заявляв, що призов його сина є покаранням за громадянську позицію, мій Сашко разом з побратимами вів вогонь по противнику з-під Пєсків в ході оборони ДАПу. Не вважаю це чимось особливим. Це - обовязок кожного громадянина своєї країни. Але поняття честі у мене і мого сина зовсім інші, ніж у цього г...", - уклав генпрокурор.

Юрій Луценко додав, що дає Гриценку 24 години для вибачення.