Політика
3 лютого 2019
Рабинович: Нинішня влада просто знищила економічні зв'язки з СНД, нічим їх не змінивши
Політик зазначив, що знизити тарифи можна протягом 5 хвилин.
news-image

Чинна влада розірвала всі економічні зв'язки з країнами СНД, але при цьому продовжує торгувати з ними в тих сферах, в яких може забезпечити собі власну. Таку думку в ефірі програми «Великий вечір» на телеканалі NewsOne озвучив народний депутат і лідер «Опозиційною платформи - За життя» Вадим Рабинович, інформує «Є!».

«Влада розірвала відносини, які нарощувалися роками, і нічим їх не замінила. Але там, де їм треба, вони продовжують красти і торгувати, але за ціною в три рази дорожче. Коли мене запитують, що зробить наша партія, я відповідаю: «Все дуже просто: то, що влада купує по 300, ми купимо по 100!» - заявив парламентарій.


Політик також зазначив, що знизити тарифи можна протягом 5 хвилин. Для цього лише необхідно підписати правильні угоди, які будуть відповідати інтересам українського народу.

«Якщо ці тарифи можна знизити за 5 хвилин, просто підписавши потрібний папір, - це не патріотично по відношенню до України? У нас впав торговий оборот, знизилися надходження до бюджету і так далі. Нинішня влада ну хоч якийсь вихід повинна була намалювати? Розкажіть, як вони збираються вийти з кризи?»- обурився нардеп.


Лідер «Опозиційною платформи - За життя» зазначив, що майбутні вибори стануть вирішальними, і українцям необхідно зробити правильний вибір, щоб врятувати ситуацію в країні.

«Вибирати потрібно завтрашній день. Нинішня влада вже «науправляла». Тепер потрібно рятувати ситуацію. Дорогі українці, у нас закінчується контракт на поставку газу з Росією і гарантовані обсяги. Що це означає? Нам, щоб обслуговувати порожню трубу, потрібно 3 млрд доларів. Коли ми заробляємо 5 млрд, з них 3 витрачаємо на обслуговування, а ще 2 йде в дохід бюджету - це добре. Тепер цього нічого не буде, новий договір не уклали. Скажіть, будь ласка, такі дії - проти України або за Україну?»- уклав Вадим Рабинович.
Читайте також: Рабинович: Якщо прем'єр-міністр не тримає своє слово і підвищує тарифи, то його потрібно міняти
Читайте також: Рабінович: Тільки у «Опозиційної платформи - За життя» є реальний план розвитку країни