Політика
4 лютого 2019
Рабінович: Чергове підвищення тарифів на тепло - це справжній геноцид українців
Депутат заявляє, що причина подорожчання тарифів - це те, що корупційна влада прогнулася під вимоги МВФ.
news-image

Черговим підвищенням тарифів влада знищує пенсіонерів і виживає з країни молодь. Про це заявив народний депутат і лідер «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович в соціальній мережі Facebook, пише «Є!».

 

«Дорогі українці, зовсім скоро нас чекає черговий «сюрприз» від нинішньої влади - вже через два тижні ми отримаємо платіжки за комуналку за січень. І саме в них виявимо всю «любов» і «турботу» уряду. Упевнений, що ці «любов» і «турбота» вразять навіть самих непробивних шанувальників діючої влади. Влада впевнена, що з українців все ще можна вичавлювати гроші: ще не все засіки вони спустошили, не до кінця затягли паски. І тому за тепло в наших квартирах і будинках ми тепер будемо платити ще на 24% більше. І це при тому, що і так тарифи на тепло є непідйомними для більшості українців!»,- обурився парламентарій.

За його словами, причина подорожчання тарифів - це те, що корупційна влада прогнулася під вимоги МВФ.

«Чому все це відбувається? Все просто: якщо нескінченно красти бюджетні гроші, а дірки латати кредитами МВФ - неминуче виявишся там, де ми опинилися. Нинішня влада повністю продалася сама і продала інтереси нашої країни закордонним кредиторам, мета яких - вичавити з цієї території всі соки: відібрати землю, вивезти ресурси, і без того злиденне населення взагалі остаточно перетворити у вічних боржників без права голосу і думки», - констатував народний депутат.

Політик вважає, що тарифами влада знищує найбільш незахищений прошарок населення - пенсіонерів.

«Деякі з них вже зараз змушені віддавати всю або майже всю пенсію за комуналку. А після січневого підвищення платити за світло і тепло у них буде просто нічим! Люди будуть змушені або замерзати в холодних квартирах, або голодувати! По суті, прямо зараз влада влаштувала «легальний геноцид»: молодь змушують їхати за кордон, пенсіонерів дотискають низькими пенсіями і величезними цінами на продукти і комуналку. Якщо на майбутніх виборах український народ зробить неправильний вибір, то в країні залишаться тільки ті, хто потрібен для обслуговування режиму. Всі інші або поїдуть шукати кращого життя за кордоном, або просто вимруть, як би жахливо це не звучало», - підкреслив лідер «Опозиційної платформи - За життя».

У свою чергу він пообіцяв, що не допустить такої катастрофи, і його політсила готує свій сценарій порятунку країни, в якому Україна - «сильна, незалежна, розвинена і багата країна».

«Ми вже розробили стратегію виходу з кризи, яку почнемо впроваджувати відразу після нашої перемоги на виборах і яка передбачає швидке економічне зростання України, підвищення соціальних стандартів та рівня життя простих українців. Сюди, в тому числі, входить і зниження існуючих тарифів в три рази! І ми знаємо, як цього домогтися: необхідно лише повернути українські надра народу і націоналізувати офшорні компанії, які виводять прибуток від продажу наших ресурсів на іноземні рахунки корупціонерів. Все це буде зроблено в перші дні після нашої перемоги!», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Рабінович: Ми обов'язково влаштуємо салют на честь визволення нашої країни від Супрун