Світ
4 лютого 2019
Дівчина, яка ледь не потонула через зайву вагу, схудла і стала моделлю
Дівчина важила 135 кілограмів.
news-image

Американка з Лос-Анджелеса зуміла схуднути майже у два рази та стала професійною моделлю. Її історію розповідає видання The Mirror, передає «Є!»

Домінік Монтгомері все життя мріяла стати моделлю, проте з п'яти років страждала від розладів харчової поведінки. Дівчина постійно переїдала та не могла наїстися, батькам довелося замовляти для неї шкільну форму великих розмірів, над нею знущалися однокласники.

Монтгомері сильно переживала через вагу і випробувала безліч дієт, однак вони їй не допомагали.

У якийсь момент вона вирішила здатися і почала їсти все підряд.

«Я їла як мінімум п'ять тисяч калорій на день. Часто я їла в машині, щоб не потрапляти людям на очі, і ненавиділа себе», - зізналася вона.

У 19 років її вага становила 135 кілограмів. Одного разу вона вирушила на пляж з друзями й під час купання не змогла вибратися з води під час припливу через зайву вагу. Друзі не змогли її підняти. Дівчина ледве не загинула і з того моменту знову намірилася схуднути.

За чотири роки їй вдалося скинути 70 кілограмів. Монтгомері змусила себе відмовитися від фастфуду і почала ходити в тренажерний зал. Потім вона зіткнулася з новою проблемою - обвислою шкірою. Щоб заробити на операцію, вона заснувала власну компанію з розробки програм схуднення і тренувань.



У жовтні 2018 року Монтгомері вдалося здійснити мрію дитинства: вона вийшла на подіум під час Тижня моди в Лос-Анджелесі. Незабаром вона візьме участь у Тижні моди в Нью-Йорку.

Згодом дівчина мріє вийти на подіум в рамках показу колекції бренду Victoria's Secret, що традиційно наймає тільки дуже струнких моделей.