Війна
5 лютого 2019
На Донбасі знищено шістьох окупантів
Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав поранення.
news-image
4 лютого російські окупанти 8 разів порушили режим перемир'я, в тому числі 4 рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Про це повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, пише «Є!» з посиланням на Еспресо.
 
Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав поранення. За даними розвідки, 4 лютого, шість окупантів знищено та четверо отримали важкі поранення.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій велися: двічі з мінометів калібру 82 мм. та автоматичних гранатометів – в районі Опитного; зі стрілецької зброї– в районі селища Невельського.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв позиції: двічі з мінометів калібру 82 мм. гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі Вільного; двічі з гранатометів – в районі Новолуганського; з мінометів калібру 82 мм – в районі Кримського. Протягом поточної доби ворог вогонь не відкривав.

Читайте також:В Україні розробили бойовий модуль «Дует» для мобільного ЗРК (фото)