Події
6 лютого 2019
Призначено нового міністра агрополітики України
Кабмін звільнив Максима Мартинюка.
news-image

Кабінет Міністрів України звільнив виконувача обов’язків міністра аграрної політики та продовольства Максима Мартинюка, передає «Є!» із посиланням на Інтерфакс.

"Мартинюка звільнили з МінАПК згідно з поданою заявою. Призначили в. о. міністра Трофімцеву", - сказав у коментарі агентству "Інтерфакс-Україна" віце-прем'єр-міністр Павло Розенко після засідання уряду в середу.

Нова виконувачка обов'язків міністра Ольга Трофімцева до 6 лютого працювала першим заступником міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції. 

Відомо, що Ольга Трофімцева народилась 6 липня 1976 року в Сумській області, пише 24 канал. Отримала вищу освіту у Національному аграрному університеті України за спеціальністю "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності".

Працювала викладачем у Національному аграрному університеті (1999-2002), у 2002-2005 році – докторант в Університеті ім. Гумбольдта (Берлін). У 2006-2016 працює у низці німецьких компаній та Німецькій асоціації молочної промисловості.

8 вересня 2016 року призначена на посаду заступника міністра аграрної політики та продовольства України з питань європейської інтеграції.

Читайте також: Національний Реєстр Рекордів: зафіксована найбільша кількість кандидатів у президенти за всю історію державності