Світ
6 лютого 2019
У США студентка виявила у себе в шафі незнайомця, який жив там і носив її одяг
Коли у дівчини почали пропадати речі і в кімнаті постійно чувся дивний шум, вона вирішила, що у неї або привид живе або єнот.
news-image

Студентка з Північної Кароліни на ім’я Медді виявила незнайомого чоловіка у своїй шафі з одягом. З’ясувалося, що він жив там і носив її речі. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на ZIK.

Коли у Медді почали пропадати речі і в кімнаті постійно чувся дивний шум, вона вирішила, що у неї або привид живе або єнот. Студентка також стала помічати відбитки долонь на стіні у ванні.

Незабаром непроханий гість дав про себе знати. Виявилося, в її шафі оселився 30-річний Ендрю Своффорд. Чоловік також носив одяг Медді, у тому числі її шкарпетки і взуття. Його рюкзак також був набитий речами дівчини. За словами постраждалої, він поводився дуже дивно, але дружелюбно.

Медді зателефонувала своєму хлопцеві. В очікуванні допомоги вона розмовляла з незнайомцем, щоб відвернути його увагу. Поліцейські затримали Своффорда біля найближчої автозаправки. Йому пред’явили 14 звинувачень, включаючи злодійство і крадіжку особистих даних.

Читайте також:«Радий вас бачити без зашморгу на шиї»: Янукович привітав українського журналіста (відео)