Війна
7 лютого 2019
За минулу добу окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ
У штабі повідомили, що внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.
news-image
За минулу добу окупанти 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ. Про це повідомляє «Є!» з посиланням на Укрінформ.
“6 лютого російські окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню, в тому числі три рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів у районі селища Лебединське, з гранатометів – в районі населеного пункту Павлопіль, з мінометів калібру 82 мм. – в районі населеного пункту Піски, з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі селища Водяне.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі селища Кримське, з автоматичних гранатометів – в районі Хутора Вільний, з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – в районі селища Південне, двічі з мінометів калібру 82 мм. – в районі населеного пункту Жованка.

У штабі повідомили, що внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ жоден військовослужбовець Об'єднаних сил не постраждав.
Читайте також:Водій вигнав жінку з автобуса через те, що вона попросила вимкнути російську музику