Політика
12 лютого 2019
Рабінович: Дружба влади із Заходом - це ще не привід грабувати українців
Політик порадив на майбутніх виборах голосувати за тих, хто пропонує реальний план порятунку країни.
news-image

Дружба із Заходом не повинна будуватися на тому, що влада безкарно грабує українців. Про це в першій програмі нового циклу «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» розповів народний депутат України, голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Ваша дружба із Заходом не повинна будуватися на тому, що влада безкарно нас грабує! Це має бути співпраця із взаємною повагою. Я дуже добре ставлюся до Європи, куди ви нас тягните. Але Європа - це коли ми тут добре живемо. Європа - це коли у нас тут гідні пенсії. Європа - це коли тут у нас хороші дороги. А не коли ми їдемо до Відня випити чашечку кави, як тут один діяч говорив», - заявив парламентарій.

За його словами, курс нинішньої влади в Європу - оманливий, і насправді у керівництва країни зовсім інші цілі.

«Люди, ми захворіли. Нам потрібно йти до холодильника. Як тільки побачимо, що там нічого немає, то відразу одужаємо і не будемо більше вірити своєму уряду. Ми неповинні на цих виборах повторити помилку України - і знову проголосувати за цю злочинну, корупційну владу», - зазначив народний депутат.

Політик порадив на майбутніх виборах голосувати за тих, хто пропонує реальний план порятунку країни.

«Опозиційна платформа - За життя» пропонує побудувати в Україні «Швейцарію Східної Європи», сильну, незалежну державу. Саме так ми зможемо відродити країну, вибратися з ями, куди нас закинула нинішня влада. Так що подумайте, за кого ви віддасте голос на виборах: або за тих, хто довів країну до катастрофічного стану, або за тих, хто пропонує реальний план розвитку», - резюмував Вадим Рабінович.