Євробачення 2019: учасники другого півфіналу нацвідбору (відео)
Час початку і завершення кожного окремого періоду голосування глядачів буде оголошувати ведучий Сергій Притула в прямому ефірі.
news-image

У суботу, 16 лютого, о 19:00 відбудеться другий півфінал національного відбору на Євробачення 2019. У другому півфіналі нацвідбору виступлять Ivan NAVI, ANNA MARIA, KAZKA, KiRA MAZUR, LAUD, KHAYAT, Braii та Freedom Jazz. З них тільки троє пройдуть до фіналу, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Другий півфінал нацвідбору на Євробачення 2019: список учасників та їхніх пісень

Ivan NAVI

Український співак зі Львова, який зобов'язаний своїм сценічним ім'ям Кузьмі Скрябіну. Справжнє ім'я виконавця - Іван Тарасович Сяркевич. У 2017 році Ivan NAVI був номінований на музичну премію YUNA в категорії "Відкриття року", в 2018-му - в категорії "Найкращий виконавець". Також його номінували на премію "Золота жар-птиця" в категорії "Прорив року". Він виступить у другому півфіналі національного відбору на Євробачення артист з піснею All For The Love.

ANNA MARIA

Український дует з Криму ANNA MARIA заснований у 2004 році. Особливістю колективу є те, що його солістки — сестри-близнючки. В інтерв'ю українським ЗМІ Ганна та Марія Опанасюк розповідали, що концертів у Криму не дають, хоча і продовжують їздити до своєї сім'ї. За право представляти Україну в Тель-Авіві (Ізраїль) учасниці дуету "Анна-Марія" буде боротися з власною піснею My road ("Моя дорога").

KAZKA

KAZKA - українська музична група, яка стала популярною завдяки гучному хіту "Плакала". Ця пісня потрапила у всесвітній чарт SHAZAM і побила всі рекорди переглядів на YouTube серед українських музикантів. Apart – це особиста історія стосунків, страхів і подолань. Це пісня-маніфест: кохайте без шаблонів, розповідали раніше в групі про композицію, з якою виступлять на нацвідборі Євробачення 2019.

KiRA MAZUR

КiRA MAZUR — українська співачка, композитор та автор текстів. За місце у фіналі нацвідбору "Євробачення" вона побореться з україномовною композицією "Дихати".

LAUD

LAUD - псевдонім українського співака Влада Каращука. Він став відомим навесні 2017 року, після підписання контракту з лейблом Enjoy Records і продюсером Джамали - Ігорем Тарнопольським. У лютому 2018 LAUD брав участь у нацвідборі з композицією Waiting. Зараз він буде підкорювати журі та публіку піснею "2 дні" - ліричною баладою.

KHAYAT

KHAYAT – перспективний та амбітний український виконавець. Для артиста участь у нацвідборі на Євробачення 2019 - перший і найбільш відповідальний досвід в його кар'єрі. Він буде підкорювати журі та глядачів піснею Ever.

Braii

Braii - київська альтернативна група, яка побореться за право представляти Україну на Євробаченні 2019 з піснею Maybe. Солістка музичного колективу - Оксана Бризгалова, в минулому - естрадна співачка.

Freedom Jazz

Freedom jazz - єдиний в Україні джаз-бенд, до складу якого входять тільки жінки. Вперше колектив з'явився на українській сцені 10 років тому. Вони запам'ятовуються не тільки завдяки вокалу, але й екстравагантним образам. Виступить Freedom jazz на нацвідборі з піснею Cupidon.


Як будуть підраховувати голоси

Кожному з учасників другого півфіналу буде присвоєно номер від 1 до 8, що і є кодом, на якому глядачі будуть голосувати за улюбленого конкурсанта. Зазначимо, що голосування глядачів і суддів за конкурсантів буде проходити паралельно. Час початку і завершення кожного окремого періоду голосування глядачів буде оголошувати ведучий Сергій Притула в прямому ефірі. Після всіх виступів результати глядацького голосування підсумовуються з результатами голосування суддів.


Читайте також: Сьогодні відбудеться перший півфінал Нацвідбору на Євробачення (відео)