КАZКА зганьбилась провальним виступом в Нацвідборі на Євробачення (відео)
Другий півфінал Нацвідбору на Євробачення 2019 засмутив українців поганим виступом групи KAZKA.
news-image

Другий півфінал Нацвідбору на Євробачення 2019 засмутив українців поганим виступом групи KAZKA, яка зганьбилася неякісним виконанням пісні.

Своє обурення вокалом групи висловила одна з суддів українського Нацвідбору на Євробачення Джамала. Вона порахувала голос солістки KAZKA недостатньо сильним для живого виконання, пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Своєю думкою з приводу номеру на співочий конкурс висловили і фанати групи. Шанувальники відзначили, що KAZKA зганьбилася поганим виступом на Нацвідборі і написали про це під публікацією музичної групи Instagram.

"Як можна вас слухати вживу? В судях зовсім нема слуху? Ви опозорите всю Україну. Вмієте співати з фонограмаю співайте, но не на Євробачені. Оторвальд зайняв 24 місці, а ви займете 100 із 27. Як можна так фальшивити? Дійсно кажуть що під фонограму потрібно навчитися співати, а коли фонограми нема, то треба співати. Вам реально мало 5 балів від глядачів? У фіналі вам 1 чи 2 бала від глядача буде. В Саші корона впала коли вона дізналася за 5 балів? В неї буде в фіналі 3 відсили. Тому удачі тобі щоб ти "виграла".

У публікації KAZKA в Instagram група закликала фанатів проголосувати за них: 

"чекаємо ваших СМС з цифрою 3 на номер 7766".
"Ось так падають зірки. На Плакала потрібно було і зупиниться. Навіщо здався вам це Євробачення? Так хоч можна було їздити з концертами і співати студійну версію, і були б і далі всіма улюбленими, особисто я ваші пісні слухала з задоволенням в такому форматі, а що тепер? Закидання яйцями і розчарування фанатів забезпечено. Я навіть не виступ, а про те що роздули після. Всі таблоїди кричать про провал Казка. Як можна було дозволити так низько впасти після такого успіху. Україна плаче. Тільки вже по справжньому. Або це піар якийсь продуманий? Якщо так, то він дорого коштувати буде".
"Я плакалааааа... де голос ? Саша чудова людина. Хлопці дуже стараються ... але ж це пісенний конкурс на якому треба брати ГОЛОСОМ".
"Саша,що трапилось? Чому таке страшне виконання?"

Другий півфінал відбору на Євробачення-2019 від України пройшов 16 лютого.

За результатами балів від суддів та глядачів до фіналу Нацвідбору пройшли троє учасників – Freedom jazz, ANNA MARIA та KAZKA. Водночас у першому півфіналі перемогу здобули MARUV, Brunettes Shoot Blondes та YUKO.

Читайте також:Євробачення 2019: учасники другого півфіналу нацвідбору (відео)