Війна
19 лютого 2019
На передовій загинув військовик із Миколаївської області Віталій Нароженко
Під час виконання службових обов'язків пішов з життя військовослужбовець Збройних сил України, уродженець с. Костувате Братського району Миколаївської області
news-image

У районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі загинув український військовик із Миколаївської області Віталій Нароженко. Про це повідомили в прес-службі Миколаївської облдержадміністрації на своїй сторінці у Facebook, пише «Є!» з посиланням на 112.

"17 лютого, у віці 23 років в районі проведення ООС на території Донецької області під час виконання службових обов'язків пішов з життя військовослужбовець Збройних сил України, уродженець с. Костувате Братського району Миколаївської області Віталій Нароженко", – йдеться в повідомленні.

У вересні 2018 року президент України Петро Порошенко повідомляв, що від початку бойових дій на сході України загинуло близько 3 тис. українських військовиків.

Раніше в доповіді ООН повідомлялося, що від початку військових дій на сході України загинуло близько 3 тис. цивільних. Зокрема, було враховано 298 цивільних осіб, які загинули внаслідок падіння MH17 в 2014 році.

Читайте також:У ЗСУ показали відео знищення позицій бойовиків (відео)