Війна
22 лютого 2019
У нього залишились дві донечки: військовий із Тернопільщини загинув від кулі ворожого снайпера (фото)
У районі населеного пункту Мар’їнка Донецької області загинув 39-річний Василь Богоносюк.
news-image

20 лютого у зоні проведення Операції Об’єднаних Сил від кулі снайпера загинув 39-річний житель села Васильків Чортківського району, що на Тернопільщині Василь Богоносюк, пише «Є!» з посиланням на 20 хвилин.

Він був старшим солдатом Збройних Сил України та військовослужбовецем 24-ї окремої механізованої бригади. Інформацію про загибель 39-річного військового підтвердила голова Кривеньківської сільської ради, до якої належить село Васильків, Ольга Добровольська. 

- Нам повідомили сумну звістку про смерть Василя Богоносюка. Він не просто був нашим односельцем, він був для багатьох тут дорогою людиною, - каже голова сільської ради. - Він пішов на війну добровольцем ще з самого початку тих страшних подій. Прийде, побуде місяць і знову їде воювати. У чоловіка залишилось дві донечки 2002 та 2004 років народження. Я можу про нього сказати, що він ніколи не міг відмовити в допомозі. Завжди був веселий. Зі сльозами на очах жінка каже, що для їхнього села та усіх, хто його знав - це велика втрата. - Як нам повідомили, сьогодні вночі тіло воїна відправляють зі Сходу, - каже Ольга Добровольська. 

Поховають воїна у рідному селі. Вічна пам'ять Герою!

Читайте також:ООС: Бойовики били з мінометів, БМП і гранатометів, є загиблий