У пишній спідниці: американський актор шокував вбранням на червоній доріжці Оскар 2019 (фото)
Біллі Портер вирішив скласти конкуренцію дамам, які демонструють найрізноманітніші вечірні сукні, а, можливо, і затьмарити їх.
news-image

Костюм популярного актора і співака став одним з найбільш обговорюваних на Оскарі 2019, пише «Є!» з посиланням на РБК.

Оскар 2019 відгримів 24 лютого в Лос-Анджелесі. 91-а церемонія нагородження – найочікуваніша світська подія року. Задовго до цього івенту знаменитості готували вечірні вбрання, щоб справити належне враження на публіку. І тут, мабуть, немає рівних 49-річному Біллі Портеру.

Актор вирішив скласти конкуренцію дамам, які демонструють найрізноманітніші вечірні сукні, а, можливо, і затьмарити їх. Так, зірка серіалів "Отжиг" і "Американська історія жахів", а також фільмах "Ноель" і "Клуб розбитих сердець: Романтична історія", обрав для червоної килимової доріжки епатажний наряд від молодого дизайнера – переможця шоу "Подіум" Крістіана Сіріано. Класичний смокінг зверху і пишна оксамитова спідниця зі шлейфом внизу – таким постав він на головній кінопремії.

Біллі Портер

 

"Коли ви приходите на Оскар, без сукні ніяк. Спасибі, Крістіан, за створення цього шедевра від кутюр", – описав він свої захоплення на сторінці в Instagram.

Багато фоловерів оцінили почуття стилю (і гумору) Біллі, засипавши його коментарями: "Ти виглядаєш абсолютно приголомшливо!", "Досконалість", "Чудово", "Моє серце зупинилося. Такий клас. Так шикарно", "Вау! Це плаття – вищий клас".

Біллі Портер

У пишній спідниці: американський актор шокував епатажним вбранням на червоній доріжці Оскар 2019

 

Інші ж залишилися в подиві від вибору актора. У будь-якому випадку, він буквально сколихнув громадськість, змусивши найвпливовіші світові ЗМІ про себе написати. До речі, актор відомий своєю любов'ю до нарядів, де переплітаються елементи чоловічого і жіночого стилів.

Читайте також:Оскар 2019: список переможців в основних номінаціях (фото)