Політика
26 лютого 2019
Рабінович: У платіжках, які ви отримуєте, немає логіки, а є тільки жага наживи влади
За словами політика, влада створила масштабні схеми обкрадання українського народу.
news-image

Немає сенсу шукати в «космічних» платіжках, які отримують українці, логіку - вони демонструють тільки бажання влади обікрасти українців. Таку думку в прямому ефірі чергового випуску авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» висловив народний депутат, глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«Я хочу нагадати, що ми за документами купуємо газ нібито у Швейцарії, а вугілля нібито в Білорусі. При цьому населення нашої країни з цього не дивується. Але ж у Швейцарії майже немає родовищ газу, а в Білорусі - взагалі немає вугілля! Так в будь-якій країні світу правоохоронці повинні цим зайнятися в першу секунду, якщо таку інформацію отримали», - обурився парламентарій.

За його словами, такі нахабні маніпуляції потрібні владі, щоб створити схеми обкрадання українського народу.

«Розберемося з цим докладніше. Візьмемо дані Держкомстату. Білорусь за рік збільшила поставки вугілля в Україну в 800 разів. І дурню зрозуміло, що тут щось не так, адже в Білорусі не видобувають вугілля. Нам тупо ці економічні відморозки при владі вішають локшину на вуха. Вугілля вони закуповують в ДНР / ЛНР, а нам продають нібито з Білорусі з величезною націнкою», - пояснив народний депутат.

Політик упевнений, що таку схему на догоду олігархам покриває нинішня влада.

«І коли ви йдете платити за цими космічним платіжками, то знайте, в цих платіжках немає розуму, немає логіки, немає економічної складової. А є тільки тупа, дегенеративна система управління і обману з боку влади. Тільки жага наживи. Тому що в Білорусі немає вугілля, у Швейцарії немає газу, а Україна нібито купує це все під крики ура і ще співає в кінці гімн. Виходить, ми співаємо гімн власному грабежу і тупості, якої досі не бачив світ», - резюмував Вадим Рабінович.