Події
27 лютого 2019
На Київщині затримали чоловіка через 20 років після скоєння злочину
Злочинець вважав, що його вже ніхто не розшукує.
news-image

Білоцерківські поліцейські затримали чоловіка, який за скоєння злочину розшукувався майже 20 років , передає «Є!» із посиланням на Національну поліцію.

Так, наприкінці 1998 року за скоєння розбійного нападу та крадіжки, правоохоронці встановили та довели причетність до злочинів трьох жителів міста Біла Церква.

"На той час кримінальну справу направили в суд щодо двох правопорушників, а останній учасник злочину, який підозрювався за вчинення крадіжок з магазинів та приватних будинків, втік з міста під час судового процесу", - йдеться в повідомленні поліції.

В подальшому 26-річного чоловіка правоохоронці оголосили в розшук. Під час проведення вседержавної операції «Розшук» білоцерківські оперативники з’ясували можливе місцеперебування «втікача» минулого століття і з метою перевірки інформації виїхали до міста Шостка Сумської області, де його затримали за місцем проживання.

Під час допиту утікач пояснив, що втік до чужого міста майже 20 років тому щоб сховатися та уникнути відповідальності і гадав що сьогодні вже його ніхто не розшукує.

Слідчі Білоцерківського відділу поліції оголосили 45-річному чоловіку про підозру за ч.3 ст.185 (крадіжка) Кримінального кодексу України та направили справу до суду для прийняття законного рішення.  

Читайте також: На Миколаївщині бійцівський собака загриз молоду жінку на смерть