Суспільство
28 лютого 2019
Рабінович: Українці почнуть отримувати гідні зарплати і пенсії тільки після зміни влади (відео)
Для того щоб українці отримували гідні зарплати і пенсії, потрібен адекватний і ефективний уряд.
news-image

Для того щоб українці отримували гідні зарплати і пенсії, потрібен адекватний і ефективний уряд. Про це в прямому ефірі чергового випуску авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» розповів народний депутат України і голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, пише «Є!» .

 

«Для того щоб отримувати гідні пенсії та зарплати, потрібно мати адекватну, психічно здорову економіку і ефективний уряд. Не може ж економіка сама встати і заробити. Якщо ви нічого не зробили для цього, а тільки руйнуєте економічні зв'язки, руйнуєте виробництва, знищуєте все, що було раніше, то в вашу країну приходить бідність. Коли ви не вмієте керувати економікою, коли гривнею управляють абсолютні недотепи, коли приїжджають заїжджі варяги управляти нашими ключовими галузями, в країну приходить голод», - вважає парламентарій.


Він зазначив, що влада з усіх екранів віщає, як жити стає краще, але будь-який українець розуміє, що це не так.

«Щоб вийти з кризи, нам потрібно в першу чергу поміняти тих, хто управляє економікою. Днями міністр фінансів назвала цікаві цифри. І пізніше їх повторила керівник Світового банку. Виявляється, при середньорічному зростанні економіки в 3% Україна вийде на рівень Білорусі через 26 років, Росії - через 37 років, Німеччини - через 100 років. Скажіть мені, моральні виродки при владі, як так? Ви ж кожну годину розповідаєте, як ми процвітаємо, як ми ростемо, як все добре. А за фактом добре, якщо через 26 років ми наздоженемо Білорусь, над якою ви весь час сміялися!», - обурився народний депутат.


Політик вважає, що в Україні потрібно міняти владу законним шляхом, тобто шляхом виборів.

«Наша бідність - від тотального тупого злодійства. Ось ми злізли з російської нафтової голки, газ в Росії не купуємо. Ми його, за даними Держкомстату, імпортуємо з Швейцарії, де газ не видобувають! Ось вам чергова схема обкрадання українців! На виборах ми повинні дати адекватну оцінку незадовільній роботі цій владі», - закликав Вадим Рабінович.

Читайте також:Майже чверть українців досі мріють про Митний союз