Події
2 березня 2019
Моторошна ДТП у Харкові: президента просять помилувати Дронова
Станом на 12.00 2 березня петиція набрала 468 голосів з 25 тисяч необхідних для її розгляду.
news-image

На сайті електронних петицій офіційного представництва президента України з'явилося звернення про помилування фігуранта смертельної ДТП на вулиці Сумській у Харкові Геннадія Дронова, якого засуджено до 10 років в'язниці. Автором петиції є громадянин на ім'я Андрій Федоров, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

"Про помилування Дронова Генадія звинуваченого у скоєні ДТП, що мало місце у місті Харкові 18 жовтня 2017 року. Оскільки вважаємо, що він засуджений несправедливо. Вирок Київського районного суду міста Харкова від 26 лютого 2019 року", - йдеться у тексті петиції.

Станом на 12.00 2 березня петиція набрала 468 голосів з 25 тисяч необхідних для її розгляду. Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року в Харкові на перехресті вулиці Сумської та провулку Мечникова сталося зіткнення «Лексуса» 20-річної Олени Зайцевої, який рухався на червоне світло світлофора з перевищенням дозволеної швидкості, та автомобіля «Фольксваген Туарег», за кермом якого був 49-річний Геннадій Дронов. Після зіткнення «Лексус» вилетів на тротуар і збив 11 пішоходів. На місці загинули п'ять людей, ще одна людина померла від травм у лікарні.

Читайте також: ДТП у Харкові: суд дав Зайцевій і Дронову по 10 років в’язниці
Читайте також: Постраждала в аварії актриса «Дизель шоу» розповіла про самопочуття після операції